Vlinderhof, Berkel & Rodenrijs

17 NUL-OP-DE-METER WONINGEN

Tussen de achtertuinen van de woningen in ligt het openbaar gebied. Een deel van deze zone is functioneel ingericht voor het parkeren van de auto’s van de bewoners, maar tegelijkertijd is het openbaar gebied het essentiële kloppende groene hart van deze duurzame buurt.

Lees meer…

Parkzoom 3, Bergschenhoek

38 WONINGEN • 12 NUL-OP-DE-METER WONINGEN

In de gemoedelijke nieuwe woonwijk Parkzoom 3, gelegen in Bergschenhoek, worden 38 zeer fraaie rij- en hoekwoningen gerealiseerd, waaronder 12 Nul-op-de-meter (NOM) woningen.

Lees meer…

Oosterhoutse plas, Nijmegen

20 WONINGEN

Oosterhoutse Plas is een uitermate aantrekkelijk plan dat gerealiseerd wordt op het mooiste plekje van de nieuwe wijk Grote Boel – direct gelegen aan de Oosterhoutse Plas in Nijmegen-Noord, tegen het dorp Oosterhout – in de Waalsprong.

Lees meer…

ParkZuid, Utrecht

102 WONINGEN

Aan de zuidrand van het Máximapark in Leidsche Rijn (gemeente Utrecht) realiseren wij het bijzondere villapark ParkZuid. In het plan ParkZuid worden 102 royale en exclusieve villa’s op zeer ruime kavels gerealiseerd.

Lees meer…

Meystershof, Utrecht

15 WONINGEN

In de populaire en kindvriendelijke woonwijk Oog in Al, nabij de binnenstad van Utrecht en Park Oog in Al, verrijst aan de Everard Meijsterlaan het fraaie nieuwbouwproject Meystershof. Royale eengezinswoningen waar sfeer en duurzaamheid (EPC -0,15!) perfect worden gecombineerd.

Lees meer…

De Burghten, Odijk

44 WONINGEN

Plan De Burghten ligt in Rijneiland, het nieuwste deel van Odijk. Dit project bestaat uit 19 geschakelde woningen, 14 half vrijstaande woningen en 11 vrijstaande woningen.

Lees meer…

De Geer, Wijk bij Duurstede

73 WONINGEN

De Geer is een ruim opgezet plan. Het is gunstig gelegen aan de noordzijde van Wijk bij Duurstede maar toch op loopafstand van het oude centrum. De Geer II is een (kind)vriendelijke wijk. Vooruitstrevend is de wijk op het gebied van duurzaamheid.

Lees meer…

Bloesemhof, Utrecht

34 WONINGEN

In de opkomende wijk Ondiep herrijzen 34 prachtige en royale eengezinswoningen en herenhuizen, voorzien van alle gemakken. Luxe, compleet afgewerkte woningen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Lees meer…

Rijneiland, Odijk

13 woningen

Op Rijneiland, een nieuwbouwlocatie omsloten door een wijde bocht in de Kromme Rijn, worden 13 sfeervolle woningen in de typische jaren ’30 stijl bestaande uit 2 riante hoekwoningen met garage en 11 ruime tussenwoningen gerealiseerd.

Lees meer…

Het eiland van Laauwik, Lent

54 woningen

Het Eiland van Laauwik maakt deel uit van Waalsprong Lent, ideaal gelegen tussen Nijmegen en Arnhem. Je kunt er stedelijk wonen met een dorps karakter. Hierbij past een uitstekend voorzieningenniveau.

Lees meer…