Welkom (T)huis

MOESTUIN  •  GROOTEBROEK  •  56 ENERGIENEUTRALE WONINGEN

Met de filosofie van Waterweide in onze gedachten is in de Moestuin ieder huis een thuis! De ruime opzet van de Moestuin, de beleving van het water, de fantasierijke verkaveling, de oriëntatie van de woningen en de goede lichtinval in de woningen maken zowel binnen als buiten wonen zeer aangenaam. Een huis moet praktisch bij uw gezinssituatie passen, maar de omgeving bepaalt of u zich echt thuis voelt!

Wonen in de provincie Noord-Holland is wonen in de gemeente Stede Broec! Stede Broec wordt gevormd door de dorpen Bovenkarspel, Lutjebroek en Grootebroek.
Wilt u wonen in de natuur en elke dag genieten van Hollandse landschappen, maar wilt u toch alle dorpse voorzieningen en dynamiek nabij hebben? Dan is uw nieuwe (t)huis in Grootebroek!
Ingesloten tussen de Stede Broecweg, Raadhuislaan en de N307 is de nieuwbouwwijk Waterweide in voorbereiding. In deze nieuwe wijk voelt u zich direct thuis. Het water en de lanen meanderen door en rondom de wooneilanden en kinderen kunnen hier echt buiten spelen want auto’s zijn te gast.
Alle voorzieningen, waaronder winkels, scholen, sporten en buiten recreëren zijn nabij.

Nieuwbouwwijk Waterweide bestaat uit verschillende wooneilanden. Elk wooneiland krijgt een eigen identiteit met eigen unieke nieuwbouwwoningen. Wilt u groen en natuurlijk wonen? Spreekt het u aan om samen met uw kinderen lekker bezig te zijn in en rondom huis?
De architectuur van de woningen in het project de Moestuin is geïnspireerd op de lokale, West-Friese stijl uit de jaren ’10 tot ’20. Deze stijl is nog altijd zichtbaar in de oorspronkelijke dorpen van Stede Broec, waaronder Lutjebroek, Grootebroek, Broekerhaven en Zesstedenweg: de bebouwing vormt zogenaamde ‘linten’. Deze linten zijn op een moderne en eigentijdse manier vertaald in de woningen van de Moestuin.

ANDERE PROJECTEN