Royaal wonen in Utrecht

BLOESEMHOF  •  UTRECHT  •  34 WONINGEN

In de opkomende wijk Ondiep herrijzen 34 prachtige en royale eengezinswoningen en herenhuizen, voorzien van alle gemakken. Luxe, compleet afgewerkte woningen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

In het Fruitkwartier van de opkomende wijk Ondiep, op zo’n 10 minuten fietsafstand van de Utrechtse binnenstad en op steenworp afstand van de levendige winkelstraat Amsterdamsestraatweg, worden aan de Laan van Chartroise 30 ruime eengezinswoningen en 4 royale herenhuizen gerealiseerd. De woningen zijn allen compleet en luxe afgewerkt en bieden veel comfort en ruimte. De prachtige Rietendakschool bevindt zich in de directe omgeving, net als vele andere voorzieningen.
De onder prachtige architectuur gebouwde rij- en hoekwoningen en herenhuizen van Bloesemhof bieden veel mogelijkheden. Er zijn twee typen drielaagse woningen, waarvan een met plat dak (en mogelijkheden tot opbouw van een derde verdieping). Het andere woningtype heeft een zadeldak.

Beide woningtypes bieden naast een ruime woonkamer en keuken, standaard drie slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder met indelingsmogelijkheden. Deze herenhuizen zijn zeer ruim te noemen en hebben vier volwaardige woonlagen doordat ze zijn voorzien van een plat dak. Ze zijn standaard voorzien van vijf slaapkamers. De (toekomstige) bewoners krijgen veel koperskeuze mogelijkheden aangeboden om de woning aan te passen aan hun levensstijl; zo kan de (toekomstige) bewoner een eetkamer en leefkeuken realiseren op de begane grond en de woonkamer op de 1e etage. Of de (toekomstige) bewoner maakt er een woon-werk woning van met werkruimte op de begane grond en woonkamer en keuken op de eerste verdieping. Bijna alles is mogelijk!

ANDERE PROJECTEN