Eigentijds wonen

HET EILAND VAN LAAUWIK  •  LENT  •  54 WONINGEN

Het Eiland van Laauwik maakt deel uit van Waalsprong Lent, ideaal gelegen tussen Nijmegen en Arnhem. Je kunt er stedelijk wonen met een dorps karakter. Hierbij past een uitstekend voorzieningenniveau. De waterrijke omgeving – met onder andere de aangrenzende Lentse Plas – geven deze woonomgeving het gevoel dat je ‘thuis en uit’ bent in je eigen wijk!

De gehanteerde eigentijdse architectuur van Het Eiland van Laauwik, met fraaie lichtgekeimde gevels, geeft een knipoog naar de jaren dertig. Tijdloos, gemoedelijk en herkenbaar en bovendien uitstekend passend in de bestaande wijk. Bij deze ontwikkeling zijn niet alleen de termen ‘duurzaam’ en ‘divers’ maar ook ‘een kwalitatief hoogwaardige leef- en woonomgeving’ van belang. Alles bij elkaar optellend is Het Eiland van Laauwik een heerlijke plek om te wonen!

Het Eiland van Laauwik biedt een ruime woningkeuze!
In Fase 1 zijn 9 starterswoningen, 5 familiewoningen, 6 halfvrijstaande woningen en 4 vrijstaand-geschakelde woningen gerealiseerd. Deels aan het Notenlaantje en deels direct met eigen vlonder aan de singel! In Fase 2 zijn nog eens 8 starterswoningen en 22 familiewoningen die ook in Fase 1 voorkomen gerealiseerd.
Dit project is in samenwerking met Jansen Bouwontwikkeling B.V. te Wijchen tot stand gekomen.

ANDERE PROJECTEN