15 royale herenhuizen in Oog in Al

MEYSTERSHOF  •  UTRECHT  •  15 WONINGEN

In de populaire en kindvriendelijke woonwijk Oog in Al, nabij de binnenstad van Utrecht en Park Oog in Al, verrijst aan de Everard Meijsterlaan het fraaie nieuwbouwproject Meystershof. Royale eengezinswoningen waar sfeer en duurzaamheid perfect worden gecombineerd. Het plan bestaat uit 15 royale en energieneutrale (EPC -0,15!) herenhuizen met parkeergelegenheid op eigen terrein en een tuin gelegen op het zonnige zuiden.

De woningen zijn zeer luxe en royaal ingericht en beschikken standaard over 5 ruime slaapkamers. Een uniek plan op een schitterende locatie. Het plan Meystershof is gelegen aan de Everard Meijsterlaan in de kindvriendelijke Utrechtse wijk Oog in Al, nabij Oog in Al park.

ENERGIENEUTRALE WONINGEN
Een energieneutrale woning is een woning die zelf minimaal net zo veel energie opwekt dan het gebouwgebonden verbruik van de woning. De woning wordt hiermee een bron voor besparing en is klaar voor de toekomst. Bij de ontwikkeling van deze woningen is door ons veel aandacht besteed aan duurzaam bouwen en het toepassen van energie- en waterbesparende maatregelen. Een zeer goede isolatie van de gevels, vloer en dak verhogen straks het comfort van de woningen. Ook beschikken de woningen over vloerverwarming, uitstekende geluidsisolatie en PV-panelen op het achterdakvlak. Met een kwalitatief hoogwaardig ventilatiesysteem zijn de bewoners verzekerd van verse lucht in huis.

Daarmee wordt het comfort verhoogd, verkleint het de invloed van vocht en andere schadelijke stoffen, en houdt de bewoner meer grip op zijn of haar energierekening en helpt het de uitstoot van CO2 te reduceren. Het resultaat van deze duurzame toepassingen zijn toekomstgerichte woningen met optimaal wooncomfort, een beter milieu en niet onbelangrijk: lagere energielasten.

ENERGIEZUINIG WONEN
Het wonen in een energiezuinige woning kent verschillende voordelen:

  • Behagelijker en comfortabeler wonen;
  • Lagere energierekening;
  • Minder CO2 uitstoot; goed voor een beter milieu;
  • Toekomstgerichte woning;
  • Waardestijging van de woning en kortere verkooptijd;
  • Betere financieringsmogelijkheden.

ANDERE PROJECTEN