Zondag Ontwikkeling is een zéér efficiënte en professionele organisatie met enthousiaste en gedreven medewerkers. De kwaliteitseisen die gelden voor onze bouwprojecten stellen wij zeker ook aan onszelf. En met succes. Niet voor niets onderhouden wij langdurige relaties met architecten, aannemers en gemeenten. Wij ontwikkelen onze projecten in samenwerking met gerenommeerde architectenbureaus. De bouwtechnische realisatie ervan leggen wij in handen van zowel landelijk werkzame als lokale aannemingsbedrijven: partners met een bewezen vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Voor de afdeling projectmanagement zoeken wij een

Projectmanager

Midden-Nederland
32 – 40 uur  |  minimaal hts-niveau

Zondag Ontwikkeling B.V. is sinds 1975 actief als een landelijk opererende kwaliteitsontwikkelaar van spraakmakende woningbouwprojecten.
Wij zijn een financieel sterk bedrijf met een open organisatiestructuur. De komende jaren staan er talloze ontwikkelingen op het programma en zijn wij op zoek naar een ervaren en ondernemende projectmanager.
Ons team bestaat uit ervaren, slagvaardige en daadkrachtige medewerkers, die aan de diverse disciplines een professionele invulling geven.

PROJECTMANAGER

Je hebt als projectmanager een allround functie in het totale ontwikkeltraject. Jouw doel is het realiseren van diverse nieuwbouwprojecten. Je coördineert bij het ontwerpen en ontwikkelen van zowel grote als kleine projecten.
Je neemt hierbij de organisatorische en administratieve zaken op je en voert regelmatig overleg met alle betrokken projectpartners, zoals bijvoorbeeld gemeente, architect, aannemer, makelaar.
Als projectmanager ben je vanaf van de ontwikkeling tot na de oplevering van het project betrokken.

WAT GA JE DOEN?

Je bent verantwoordelijk voor het binnen de gestelde budgetten realiseren van nieuwbouwprojecten vanaf de haalbaarheidsfase tot en met de realisatiefase. Je maakt daarbij exploitatieopzetten, contracten, bewaakt de gestelde budgetten, planning en geef je sturing aan het ontwikkelingsproces en bereid je de verkoop voor alsmede alle verkoopstukken. Je geeft sturing aan de gehele ontwikkeling van de locaties, rekening houdende met de planning, budget en kwaliteit. Ook geef je leiding aan bouwvergaderingen en ben je verantwoordelijk voor het coördineren, adviseren en afhandelen van kopersvragen tijdens en na de realisatiefase.
Ook neem je in teamverband regelmatig deel aan tenders/aanbestedingen/prijsvragen en ben je in staat de beoogde ontwikkeling te realiseren.

WAT WIJ VAN JOU VERWACHTEN?

  • Afgeronde HTS/TU bouwkunde opleiding;
  • Technisch en commercieel inzicht;
  • Je bent klantgericht, betrouwbaar, een teamspeler en hebt een kritische instelling;
  • Minimaal 3 – 5 jaar ervaring als projectmager met goede referenties, ruime kennis van project-/gebiedsontwikkeling en je beschikt over een relevant netwerk;
  • Betrokkenheid, initiatiefrijk, proactief, probleemoplossend en een leidinggevend vermogen.

WAT BIEDEN WIJ?

Een veelzijdige functie in een prettige werkomgeving waar ook ruimte is voor zelfontwikkeling.
Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE?

Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw reactie voorzien van een CV met pasfoto en een korte motivatie naar: zondag@zondag.nl.