Thuiskomen in een natuurlijke omgeving

VOSSENAKKER • ELBURG • 37 WONINGEN

Deze wijk aan de rand van Elburg biedt u letterlijk de ruimte om te wonen zoals u dat wilt. Kies voor een sfeervolle rijwoning, een ruime twee-onder-één-kap woning of een moderne vrijstaande woning. Waar uw keuze ook op valt, in Vossenakker voelt u zich gelijk thuis.

Een beschutte plek met een gunstige ligging om er op uit te gaan. Als nieuwe bewoner van plan Vossenakker beschikt u over deze uitstekende woongemakken.

Vossenakker is een prachtige woonlocatie aan de rand van Elburg. Met de stad op steenworpafstand heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. De kinderen naar school brengen bij een basisschool in de buurt. Sporten bij een club om de hoek of boodschappen doen bij de plaatselijke supermarkt. En ook voor een dagje shoppen of samen romantisch uit eten bent u thuis in eigen stad. In Elburg is alles dichtbij.

Gelegen aan de Oostelijke Rondweg bent u in no time in omringende steden als Amersfoort en Zwolle. Of u kiest voor uw eigen auto of liever met het openbaar vervoer reist; in Elburg kiest u uw eigen weg.

Ooit was Elburg een welvarende Hanzestad. De vele monumentale panden zijn nog altijd stille getuigen uit die tijd. Wandel door de knusse straatjes of langs de grachten en u proeft nog altijd de sfeer van weleer. Maar Elburg heeft meer dan alleen een rijk verleden. De stad investeert volop in een bloeiende toekomst!

Aan de rand van Elburg vindt u een prachtige wijk:Vossenakker. Uw woonplek kenmerkt zich door rust en ruimte. Een fantastische plek om onbezorgd
buiten te spelen en het perfecte startpunt voor een fanatieke wandeling of fietstocht door de omgeving. Vossenakker; een slimme keuze.

ANDERE PROJECTEN