DE VEILINGMEESTER
STEDE BROEC

ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN & ENERGIENEUTRALE  WONINGEN

Ingesloten tussen groen en (vaar)water verrijst nieuwbouwplan De Veilingmeester: een eiland met daarop hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen, appartementen en penthouses.

LINGEDIJK
TIEL

ENERGIEZUINIGE  WONINGEN

Aan de Lingedijk, een van de mooiste straten van Tiel, ontwikkelen Zondag Ontwikkeling en KlokGroep een bijzonder nieuwbouwproject. Direct naast het centraal station van Tiel, grenzend aan de zeer geliefde Oranjewijk, komen 5 riante stadswoningen en 69 appartementen.

LA FORESTA
METEREN

ENERGIEZUINIGE  WONINGEN

De nieuwe woonwijk ‘De Buitenplaats’ als onderdeel van De Plantage. Het plan ‘La Foresta’ bestaat uit 16 woonjuwelen aan de rand van het park binnen deze wijk.

WONEN IN DE BOOMGAARD
ZUIDOOSTBEEMSTER

ENERGIEZUINIGE  WONINGEN

In de Boomgaard staan 63 tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en levensloopbestendige woningen in een groene, waterrijke omgeving. Het uiterlijk van de nieuwe woningen past in de natuurrijke omgeving, maar vormt ook een eenheid met de oudere karakteristieke woningen van Zuidoostbeemster.

MOESTUIN
GROOTEBROEK

ENERGIENEUTRALE WONINGEN

De ruime opzet van de Moestuin, de beleving van het water, de fantasierijke verkaveling, de oriëntatie van de woningen en de goede lichtinval in de woningen maken zowel binnen als buiten wonen zeer aangenaam.

DE BOULEVARD
METEREN

ENERGIEZUINIGE WONINGEN

De kwaliteit van De Plantage, de kwaliteit van de locatie en het uitdagende beeldkwaliteitsplan heeft ons gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen voor wat betreft het ontwerp van de woningen.

VLINDERHOF
BERKEL & RODENRIJS

NUL-OP-DE-METER WONINGEN

Tussen de achtertuinen van de woningen in ligt het openbaar gebied. Een deel van deze zone is functioneel ingericht voor het parkeren van de auto’s van de bewoners, maar tegelijkertijd is het openbaar gebied het essentiële kloppende groene hart van deze duurzame buurt.

PARKZOOM 3
BERGSCHENHOEK

NUL-OP-DE-METER WONINGEN

In de gemoedelijke nieuwe woonwijk Parkzoom 3, gelegen in Bergschenhoek, worden 38 zeer fraaie rij- en hoekwoningen gerealiseerd, waaronder 12 Nul-op-de-meter (NOM) woningen.

OOSTERHOUTSE PLAS
NIJMEGEN

—–

Oosterhoutse Plas is een uitermate aantrekkelijk plan dat gerealiseerd wordt op het mooiste plekje van de nieuwe wijk Grote Boel – direct gelegen aan de Oosterhoutse Plas in Nijmegen-Noord, tegen het dorp Oosterhout – in de Waalsprong.

BLOESEMHOF
UTRECHT

In de opkomende wijk Ondiep herrijzen 34 prachtige en royale eengezinswoningen en herenhuizen, voorzien van alle gemakken. Luxe, compleet afgewerkte woningen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

MEYSTERSHOF
UTRECHT

ENERGIENEUTRALE WONINGEN

In de populaire en kindvriendelijke woonwijk Oog in Al, nabij de binnenstad van Utrecht en Park Oog in Al, verrijst aan de Everard Meijsterlaan het fraaie nieuwbouwproject Meystershof. Royale eengezinswoningen waar sfeer en duurzaamheid (EPC -0,15!) perfect worden gecombineerd.

PARKZUID
UTRECHT

Aan de zuidrand van het Máximapark in Leidsche Rijn (gemeente Utrecht) realiseren wij het bijzondere villapark ParkZuid. In het plan ParkZuid worden 102 royale en exclusieve villa’s op zeer ruime kavels gerealiseerd.

DE BURGHTEN
ODIJK

Plan De Burghten ligt in Rijneiland, het nieuwste deel van Odijk. Dit project bestaat uit 19 geschakelde woningen, 14 half vrijstaande woningen en 11 vrijstaande woningen.

DE GEER
WIJK BIJ DUURSTEDE

De Geer is een ruim opgezet plan. Het is gunstig gelegen aan de noordzijde van Wijk bij Duurstede maar toch op loopafstand van het oude centrum. De Geer II is een (kind)vriendelijke wijk. Vooruitstrevend is de wijk op het gebied van duurzaamheid.

RIJNEILAND
ODIJK

Op Rijneiland, een nieuwbouwlocatie omsloten door een wijde bocht in de Kromme Rijn, worden 13 sfeervolle woningen in de typische jaren ’30 stijl bestaande uit 2 riante hoekwoningen met garage en 11 ruime tussenwoningen gerealiseerd.

VOSSENAKKER
ELBURG

Deze wijk aan de rand van Elburg biedt u letterlijk de ruimte om te wonen zoals u dat wilt. Kies voor een sfeervolle rijwoning, een ruime twee-onder-één-kap woning of een moderne vrijstaande woning. Waar uw keuze ook op valt, in Vossenakker voelt u zich gelijk thuis.

ANDERE PROJECTEN