FAQ items aan het laden...

DE VEILINGMEESTER
STEDE BROEC

ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN & ENERGIENEUTRALE  WONINGEN

Ingesloten tussen groen en (vaar)water verrijst nieuwbouwplan De Veilingmeester: een eiland met daarop hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen, appartementen en penthouses.

LINGEDIJK
TIEL

ENERGIEZUINIGE  WONINGEN

Aan de Lingedijk, een van de mooiste straten van Tiel, ontwikkelen Zondag Ontwikkeling en KlokGroep een bijzonder nieuwbouwproject. Direct naast het centraal station van Tiel, grenzend aan de zeer geliefde Oranjewijk, komen 5 riante stadswoningen en 69 appartementen.

LA FORESTA
METEREN

ENERGIEZUINIGE  WONINGEN

De nieuwe woonwijk ‘De Buitenplaats’ als onderdeel van De Plantage. Het plan ‘La Foresta’ bestaat uit 16 woonjuwelen aan de rand van het park binnen deze wijk.

VACATURE

Ben je ondernemend en heb jij een passie voor gebieds- en projectontwikkeling.
Wil je met ons meewerken aan fraaie en aansprekende projecten? Dan ben jij de projectontwikkelaar die wij zoeken!

VISIE

Zondag Ontwikkeling is een risicodragende projectontwikkelaar met meer dan 40 jaar ervaring in het binnen- en buitenland. Onze ambitie is om voor elke doelgroep, waaronder woonconsumenten, gemeenten en ondernemers, maatwerk te leveren door telkens innovatieve, kwalitatieve en duurzame oplossingen te bieden.

PROJECTEN

Wij ontwikkelen omgevingen waar bewoners een ’thuisgevoel’ ervaren. Om de woonwensen, eisen en lifestyle van toekomstige bewoners centraal te stellen, gebruiken wij technische toepassingen waarbij ‘gelukkig wonen’ en ‘behoud van de natuur’ hand in hand gaan. Onze projecten zijn vernieuwend en trendsettend.

ZONDAG ONTWIKKELING & DUURZAAMHEID

Bij duurzame ontwikkeling leggen we de lat bewust hoog. Bij een groot deel van onze projecten staat EPC 0,0, energie neutraal en nul-op-de-meter (NOM) woningen centraal. In deze projecten  wordt het gebouw- en gebruikers gebonden energieverbruik volledig op milieuvriendelijke wijze opgewekt via een warmtepomp en zonnepanelen.

PEOPLE

Samen met belanghebbenden creëren wij leefomgevingen waar bewoners zich thuis voelen en die bijdragen aan sociale cohesie. Dat doen we in een architectuur waar  comfort, modern ontwerp en vernieuwende technieken succesvol samen komen.

PLANET

Als ontwikkelaar zijn wij bewust van ons aandeel in het vormgeven van de bebouwde toekomst. Wij staan voor toekomstgericht ontwikkelen en investeren in duurzame en gezonde oplossingen waar mens en natuur centraal staan.

ANDERE PROJECTEN

WIJ ZOEKEN TER OVERNAME

Nieuwbouwprojecten en/of bouwrijpe grondposities in de provincies
Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant
met een omvang vanaf ca. 40 (koop)woningen.